Thinking Mathematically (6th Edition)

Published by Pearson
ISBN 10: 0321867327
ISBN 13: 978-0-32186-732-2

Chapter 1 - Problem Solving and Critical Thinking - 1.3 Problem Solving - Exercise Set 1.3: 21

Answer

$4$ miles

Work Step by Step

Charlene started to ride a bike to her friend's home. After $3$ miles of bike riding, her bike got a flat tire. She walked the $2$ remaining miles. On her way back home, she walked the whole way: $2+3=5$ miles. She walked a total of: $5+2=7$ miles. This means that she walked: $7-3=4$ more miles than she rode her bike.
Update this answer!

You can help us out by revising, improving and updating this answer.

Update this answer

After you claim an answer you’ll have 24 hours to send in a draft. An editor will review the submission and either publish your submission or provide feedback.