A pattern is "Add 5 to the previous term." The next three terms are $17$, $22$ and $27$.
Work Step by Step
$2,7,12$ A pattern is "Add 5 to the previous term." So the next three terms are $12+5=17$; $17+5=22$ and $22+5=27$.
You can help us out by revising, improving and updating this answer.Update this answer
After you claim an answer you’ll have 24 hours to send in a draft. An editor will review the submission and either publish your submission or provide feedback.