#### Answer

15

#### Work Step by Step

$0 + 3 = 3$
$3 + 3 = 6$
$6 + 3 = 9$
$9 + 3 = 12$
$12 + 3 = 15$
For each number, we add 3 to the previous number.

Published by
Prentice Hall

ISBN 10:
0133186024

ISBN 13:
978-0-13318-602-4

15

You can help us out by revising, improving and updating this answer.

Update this answerAfter you claim an answer you’ll have **24 hours** to send in a draft. An editor
will review the submission and either publish your submission or provide feedback.