Algebra 1

Published by Prentice Hall
ISBN 10: 0133500403
ISBN 13: 978-0-13350-040-0

Chapter 2 - Solving Equations - 2-6 Ratios, Rates, and Conversions - Practice and Problem-Solving Exercises: 9

Answer

Olga had the fastest average speed.

Work Step by Step

In order to find average speed, we divide the total distance traveled by the amount of time it took to travel that distance. Thus, we obtain: Trisha: $10km/2.5 hours=4$ km per hour Olga: $9.5km / 2.25 hours=4.22$ km per hour Jason: $ 7.5km/2 hours=3.75$km per hour Thus, we find that Olga had the fastest average speed.
Update this answer!

You can help us out by revising, improving and updating this answer.

Update this answer

After you claim an answer you’ll have 24 hours to send in a draft. An editor will review the submission and either publish your submission or provide feedback.