15.60 more to use the one-way passes
Work Step by Step
monthly pass is 60 dollars one-way ticket is 1.80 21 days to travel (2 ways per day) $21*2=42$ $42*1.8 = 75.6$ $75.6-60 = 15.60$
You can help us out by revising, improving and updating this answer.Update this answer
After you claim an answer you’ll have 24 hours to send in a draft. An editor will review the submission and either publish your submission or provide feedback.