Thinking Mathematically (6th Edition)

Published by Pearson
ISBN 10: 0321867327
ISBN 13: 978-0-32186-732-2

Chapter 1 - Problem Solving and Critical Thinking - 1.3 Problem Solving - Exercise Set 1.3: 19

Answer

$\$565$

Work Step by Step

A car rents for $\$220$ per week plus $\$0.25$ per mile. For $2$ weeks and $500$ miles, the cost of the rent is: $2*220=440$ dollars paid for the $2$ weeks, and: $500*0.25=125$ Therefore, the total cost is: $440+125=565$ dollars.
Update this answer!

You can help us out by revising, improving and updating this answer.

Update this answer

After you claim an answer you’ll have 24 hours to send in a draft. An editor will review the submission and either publish your submission or provide feedback.